Algemeen

AGD is een adviesbureau voor en bedrijfshulpverlening. Op grond van jarenlange ervaringen kunt u rekenen op een intergraal en compleet advies. AGD is onafhankelijk, niet gebonden aan enig leverancier of instantie. Wij stellen geen belang in het voorstellen van bovenproportionele maatregelen. U mag van ons daarom een adequaat advies tegen de laagst mogelijke kosten verwachten. Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat voor u een totaal plaatje kan verzorgen omtrent bedrijfshulpverlening. Een geheel van maatregelen en middelen, dat tot in detail is toegesneden op uw specifieke omstandigheden. Natuurlijk houden we in het advies rekening met de maatregelen die u zelf al heeft genomen.
AGD beschikt over een eigen cursus locatie.
Op aanvraag is het tevens mogelijk op uw bedrijfslocatie een cursus of oefening te verzorgen.
Al onze en instructeurs zijn gekwalificeerd opgeleid en erkend. De instructeurs LEH, Reanimatie en AED zijn allemaal door het Oranje Kruis en de NRR erkend en gecertificeerd. De instructeurs brandweer zijn allemaal erkend en gecertificeerd door het NIBRA.

Ons opleidingsinstituut is in het bezit van het keurmerk van het NIBHV.
( Nederlands Instituut voor de Bedrijfs Hulp Verlening.) Dit betekent dat het NIBHV de kwaliteit van de door ons verzorgde cursussen bewaakt. Door ons lidmaatschap zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening.